Nieuws van ertier
 

Leren monteren met Pinnacle 15 Ultimate Collection (voor beginners)

Heeft u nog videobeelden van uw vakantie op de plank liggen, maar bent u er nog niet aan toe gekomen om deze te monteren en weet u niet hoe dit moet? Wilt u een filmpje maken met effecten en muziek waar iedereen graag naar kijkt?

Wij leren u in 5 lessen (5 dagdelen van 3 uur) alles wat u moet weten van het montageprogramma Pinnacle 15 Ultimate Collection.

Heeft u al wel enige ervaring met Pinnacle, of met een ander montageprogramma, dan kan deze cursus u wellicht nieuwe mogelijkheden van het monteren laten zien, waardoor uw filmpjes een nog professionelere uitstraling krijgen.

U dient zelf te zorgen voor een voldoende snelle laptop, zodat u tijdens de lessen zelf aan de slag kunt met proefopdrachten. Voor minimale systeemeisen verwijzen wij u naar de website van Pinnacle www.pinnaclesys.com

U dient ook zelf in het bezit te zijn van een legale versie van Pinnacle 15 Ultimate Collection (ongeveer 110 euro).

Wij kunnen zorgen voor oefenmateriaal indien u geen eigen videomateriaal heeft.

Kosten:

De prijs bedraagt 30 euro per les bij een minimale deelname van 10 personen. Desgewenst kunnen wij deze cursus verzorgen bij u in de buurt, mits er een minimale deelname is van 10 personen.


Lijkt het u een uitdaging om meer voor ertier te doen, dan alleen deel te nemen aan activiteiten. Dan kunt u altijd contact opnemen met Dionne de Vries, 050-5346644.
Ook als u iets wilt wat niet in bovenstaande punten beschreven staat, wil ertier dat graag horen.


 Workshop 'Geef uw leven een beetje meer Glans' 

Om de cursus ‘Geef uw leven een beetje meer glans’ te promoten is er binnenkort een workshop. Tijdens het uitkomen van dit krantje is nog niet bekent waar de workshop zal zijn. U kunt hiervoor contact opnemen met Vertier. Hier kunt u in vogelvlucht ervaren wat er in deze cursus aan bod komt. 18 januari 2012 starten we met de nieuwe cursus.
De jeu de Boulesbaan
Natuurlijk kunt u gebruik maken van de jeu de boulesbaan. Voor € 2,50 kunt u een ochtend of een middag gebruik maken van de baan. Ballen zijn verkrijgbaar bij de receptie. Tevens kunt u daar ook muntjes krijgen voor een kopje koffie of thee.


Wist u dat...

 

 

..u iedere dag in het restaurant kunt eten.

Het is mogelijk om iedere dag vanaf 12.00 uur in het seniorenrestaurant te eten. Wanneer u van te voren even belt, is er een tafel voor u gedekt.

 

..er vele foto’s op de website van Vertier staan.

Tijdens activiteiten worden foto’s gemaakt. Leuk om eens te kijken.  

 


 
ertier is op zoek naar leden die het leuk vinden om ...
- Te helpen bij het theeconcert eens in de maand op een zondagmiddag
-      Het krantje van ertier (helpen) in elkaar te zetten.
-      De website van ertier (helpen) bij te houden.
-      In een soort van organisatiegroep willen deelnemen om ideeën en initiatieven te verwezenlijken.